Bandag Bridgestone TÜV Cert
0 proizvoda 0,00 EUR
 • KMD Babić d.o.o. Proizvodnja, uvoz, distribucija i maloprodaja pneumatika za osobna i gospodarska vozila, kamione, građevinske strojeve, te moto gume. Obnavljanje guma za teretna vozila po sistemu BANDAG.
 • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 150,00 EUR

Opći uvjeti korištenja

Nositelj svih prava na internet stranici kmdbabic.com je tvrtka KMD Babić d.o.o.. Putem ovih stranica KMD Babić d.o.o. pruža uslugu prodaje proizvoda iz svog asortimana. Ovim putem se korisnici i potrošači upoznaju sa uvjetima prodaje preko Interneta, kataloga ili putem telefona (prodaja na daljinu), kao i sa pravima i obvezama koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i KMD Babić d.o.o. kao pružatelja usluga, odnosno trgovca, prodavatelja.

Uvjeti poslovanja uređeni su i objašnjeni u nastavku. Korištenjem usluge KMD Babić d.o.o i svih pridruženih stranica kmdbabic.com domene, smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Pri kupnji proizvoda sredstvima daljinske komunikacije Kupac će biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača kroz predugovornu obavijest i standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora. Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća KMD Babić uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom proizvoda.

Korisni linkovi: Zakon o zaštiti potrošača.

Predugovorne obavijesti

Opći podaci trgovca:

KMD Babić d.o.o. za trgovinu i proizvodnju, Blažići 25a, 51216 Viškovo
Tel.: +385 (0)51 258-423, Fax: +385 (0)51 258-424, www.kmdbabic.com, e-mail: info@kmdbabic.com
Upisano u Trgovački sud u Rijeci, MBS: 040163135
Temeljni kapital društva: 487.100,00 kn (četristoosamdesetsedam tisuća sto kuna) , uplaćen u cijelosti
OIB: 55603613497,  
Žiro račun Addiko bank d.d.: HR4625000091101012185
Članovi uprave: Kruno, Nada, Matija i Davor Babić

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na navedenu adresu, broj faxa,  ili email,  ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi Blažići 25a, Viškovo. Molimo da navedete točne podatke kako bismo Vam mogli potvrditi primitak i odgovoriti na pisani prigovor, sukladno članku 10. Stavak 5. Zakona.(NN br. 41/14 od 31.03.2014.)

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

Kako bismo kupovinu u KMD Babić web trgovini učinili jednostavnom i bezbrižnom, vodili smo računa o zadovoljavanju svih standarda neophodnih za sigurnost i zaštitu Vaših podataka od neovlaštenog korištenja. Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Ove predugovorne obavijesti čine sastavni dio ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija ili ugovora sklopljenog na daljinu i ne mogu se mijenjati osim ako su se strane izrijekom drukčije sporazumjele. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške i pogreške u opisu i slici proizvoda. U slučaju pogreške mjerodavan je navod KMD Babić djelatnika.

 

Europsko označavanje guma - Pojašnjenje piktograma i oznaka na stranicama KMD Babić:

Od 1. studenog 2012. svi pneumatici za osobna vozila i laka dostavna vozila koji se prodaju na Europskom tržištu moraju nositi specijalne nove naljepnice. Svaka naljepnica sadrži neke osnovne značajke pneumatika. Od sada je prilikom kupnje pneumatika dostupno više bitnih informacija za odabir, što za cilj ima povećati sigurnost na cestama, promovirati nižu potrošnju goriva, te smanjiti utjecaj na okoliš. Ovaj propis se odnosi na sve pneumatike koji se ugrađuju na nove automobile, laka dostavna vozila, kamionete, kombije i autobuse proizvedene nakon 1. srpnja 2012.

Oznaka sezone:

Ljetna guma
Ljetna guma
Guma za sve sezone
Guma za sve sezone
Zimska guma
Zimska guma

 

Europsko označavanje guma - potrošnja goriva

Potrošnja goriva

Ovaj dijagram prikazuje utjecaj pneumatika na potrošnju goriva. Štedljivost se ocjenjuje s ocjenom A (najštedljiviji) do ocjene G (najmanje štedljiv).

Koja je razlika između pneumatika A i pneumatika G?

Uštedite do 300 eura ili 80 litara goriva kroz cijeli radni vijek pneumatika. To se odnosi na automobil koji je opremljen sa četiri A pneumatika i koji se kreće brzinom od 80 km/h – on troši 7,5% manje goriva u usporedbi sa G pneumaticima. Rezultati se mogu mijenjati u ovisnosti o vrsti automobila ili klimatskih uvjeta, ali razlike u performansama postoje. Ušteda uvelike ovisi i o ponašanju vozača, ekološka vožnja može značajno smanjiti potrošnju goriva.

 

Europsko označavanje guma - kočenje na mokrom tlu

Kočenje (prijanjanje na mokroj podlozi)

Ovaj dijagram ocjenjuje pneumatik prema tome kako dobro koči u mokrim uvjetima. Performanse se ocjenjuju od ocjene A (najsigurniji pneumatik, najkraći zaustavni put) do ocjene G (najmanje siguran, najduži zaustavni put).

Npr. zaustavni put automobila opremljenog sa četiri A pneumatika i kreće se brzinom od 80 km/h može biti do 18 m ili 30% kraći od G pneumatika (zaustavni put je kraći za 4 dužine automobila). Savjet: pritisak u gumama provjeravajte redovno kako bi održali maksimum preformansi pri kočenju i potrošnji goriva. Zaustavnih udaljenosti treba se uvijek strogo pridržavati.

 

Europsko označavanje guma - razina vanjske buke

Razina buke

Ovaj dijagram prikazuje razinu buke u decibelima (dB) koju proizvodi pneumatik. Piktogram s 3 crtice prikazuje u kakvom je položaju pneumatik prema budućim Europskim graničnim vrijednostima. Buka pneumatika izvan automobila ne mora odgovarati onomu što čujete unutar automobila.

 • 3 crne crtice = visoka razina buke ali je u skladu s trenutnim EU propisima
 • 2 crne crtice = prosječna razina buke, između budućeg ograničenja i 3 dB ispod
 • 1 crna crtica = niska razina buke, više od 3 dB ispod budućeg ograničenja

Više informacija o EU oznakama za gume možete saznati na službenim stranicama europske komisije.

 

PLAĆANJE - načini plaćanja u online web trgovini kmdbabic.com

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

KMD Babić obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KMD Babić-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

American ExpressDiners Club InternationalDiscoverDinacardMasterCardMaestroVisa American Express - jamstvo sigurne online kupnjeMastercard SecurecodeVerified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Načini plaćanja na prodajnom mjestu

Za naše kupce osigurali smo povoljne uvjete kreditiranja:

American ExpressDiners Club InternationalMasterCardVisaMaestro
 • Gotovinsko plaćanje
 • Virmansko (transakcijsko) plaćanje
 • Amex
  • jednokratno
  • obročno plaćanje od 2 – 6 RATA (beskamatno);
  • obročno plaćanje od 7 – 36 RATA (min. iznos 1.000,00 kn - s kamatama)
 • Mastercard, Visa, Maestro
  • jednokratno
 • Mastercard, Visa (samo od Zagrebačke banke)
  • obročno plaćanje od 2-12 RATA (min. iznos: 500,00 kn - 60.000,00 kn)
 • Maestro (samo od Zagrebačke banke)
  • obročno plaćanje od 2-12 RATA (min. iznos: 200,00 kn - 60.000,00 kn)
  • min. svota obroka 100,00 kn
 • Maestro (samo od PBZ)
  • obročno plaćanje od 2-6 RATA (min. iznos: 500,00 kn)
 • Diners
  • jednokratno
  • obročno plaćanje od 2 - 12 RATA (bez kamata);
  • obročno plaćanje od 13 - 36 RATA (min. iznos: 1000,00 kn - s kamatama)

Cijene proizvoda istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima su izražene u kunama. U cijene je uključen PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Svi posjetitelji web stranice koji su došli preko adresa kmdbabic.com; www.kmdbabic.com; ili bilo koje druge adrese pristaju na uvjete korištenja koji su u nastavku. Sve korisnike koji se ne slažu sa navedenim uvjetima molimo da ne koriste ovu web stranicu za pregled ili kupnju. Kmd Babić d.o.o. zadržava pravo promjene uvjeta korištenja bez prethodne najave i to djelomično ili u potpunosti u bilo koje vrijeme. Molimo Vas da prije kupnje provjerite Uvjete korištenja kako ne bi dolazilo do nesporazuma prilikom kupnje, dostave robe i drugih aktivnosti vezanih za kupnju na stranicama www.kmbabic.com

Kmd Babić d.o.o. ima autorska prava na objavljeni sadržaj na stranicama u bilo kojem obliku. Također se zabranjuje bilo kakvo korištenje u bilo kakve svrhe bilo kojeg dijela sadržaja stranica bez izričitog ovlaštenja Kmd Babić d.o.o..

Kmd Babić d.o.o. ne jamči stalnu dostupnost stranice, ne jamči da stranica neće sadržavati greške te točnost i pouzdanost objavljenih podataka ili istovjetnost prikazanih slika sa stvarnim artiklima. Korištenje web stranica je na izričitu vlastitu odgovornost. Kmd Babić d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem web stranice.

Dostava

Kmd Babić d.o.o. se obvezuje sve isporuke izvršiti prema odabranom načinu od strane kupca, osim u slučajevima kada to nije moguće napraviti. Osim vlastite dostave Kmd Babić d.o.o. dostavlja pošiljke koristeći uslugu Intereuropa d.o.o. servisa po cijenama i uvjetima koje Intereuropa d.o.o.pruža. Kmd Babić d.o.o. će dostaviti naručene proizvode u najkraćem mogućem roku, prema raspoloživosti proizvoda i mogućnostima dostave. Dostava na otoke obavljati će se po slijedećem rasporedu, a cijena dostave ili preuzimanja robe sa i na otoke uvećava se za 50% (osim otoka Krka):

TJEDNO:

 • ponedjeljak: Cres, Lošinj, Korčula, Pelješac, Ugljan, Pašman, Hvar, Krk
 • utorak: Rab, Brač, Krk, Pag
 • srijeda: Hvar, Krk
 • četvrtak: Cres, Lošinj, Korčula, Pelješac, Ugljan, Pašman, Krk
 • petak : Brač, Pag, Vis, Krk

MJESEČNO:

 • prvi petak u mjesecu: Mljet
 • treća subota u mjesecu: Lastovo
 • četvrta subota u mjesecu: Šolta
 • treći četvrtak u mjesecu: Dugi otok

Dostava za otoke Susak, Unije i Ilovik vrši se u luci Malog Lošinja svakog ponedjeljka.

Za otoke Koločep, Šipan, Lopud, Iž, Rava, Molat, Ist, Silba, Olib, Premuda, Sestrunj, Zverinac i Rivanj vrši se na način da se pošiljke za ta odredišta preuzimaju u najbližem terminalu na kopnu (Zadar, Šibenik, Split ili Dubrovnik). Dogovore oko preuzimanja paketa vrši naš terminal koji je najbliži primatelju.

Pošiljke za dostavu na otoke moraju biti preuzete na prijevoz najkasnije dva dana prije gore navedenih termina!

DISTRIBUCIJA GUMA U REPUBLICI HRVATSKOJ

 • Auto / Moto program: 15,00 kn / guma
 • Kombi / Kamion (do 3t) : 30,00 kn / guma
 • Kamion (preko 3t) : 75,00 kn / guma

U navedene cijene nije uključen PDV!

Garancija i reklamacije

Garancija na proizvode je određena od strane proizvođača te kao takva se i daje kupcima za pojedine proizvode. Sve reklamacije proizvoda moguće je dostaviti putem e-maila: info@kmdbabic.com. Oštećenja nastala nestručnim rukovanjem ili u transportu, osim transporta dostavom Kmd Babić d.o.o. kupac sam plaća i nisu predmet garancije.

Ovdje još jednom napominjemo da izgled proizvoda može biti različit od onog sa slike na stranicama trgovine. Moguće je vratiti proizvod koji nema istu funkcionalnost i namjenu, ali nije moguće vratiti proizvod zbog boje, veličine ili iz razloga da Vam se proizvod ne sviđa.

U slučaju zamjene proizvoda za drugi proizvod kupac samostalno snosi troškove dostave do Kmd Babić d.o.o. i od Kmd Babić d.o.o. do kupca.

Naručene proizvode plaćate dostavljaču po preuzimanju, odnosno dostavi robe na Vašu adresu, uvećane za troškove dostave. Nakon što ste ispunili narudžbu, dobiti ćete potvrdu putem e-maila sa svim detaljima Vaše narudžbe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora 

 1. Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 7 dana. 
 2. U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.
 3. Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe. 
 4. Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe. 

Neispunjenje obveze obavještavanja o pravu na jednostrani raskid ugovora

 1. Ako trgovac (KMD Babić d.o.o.) nije obavijestio potrošača o njegovu pravu na jednostrani raskid ugovora sukladno članku 57. stavku 1. točki 8. Zakona o zaštiti potrošača (u daljnjem tekstu Ovog zakona), pravo potrošača na jednostrani raskid ugovora prestaje po isteku 12 mjeseci od isteka roka za raskid. 
 2. Ako je trgovac (KMD Babić d.o.o.)  dostavio potrošaču obavijest iz stavka 1. u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid ugovora prestaje po isteku 14 dana od dana kada je potrošač primio tu obavijest.

Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

 1. Potrošač je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. 
 2. Potrošaču je omogućeno da na ovim mrežnim stranicama jednostrano raskine ugovor tako što će popuniti obrazac za jednostrani raskid i potom isti poslati trgovcu (KMD Babić d.o.o.)  elektroničkim putem. 
 3. U slučaju iz stavka 2. Obvezujemo se dostaviti potrošaču potvrdu o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju. 
 4. Izjavu o raskidu ugovora potrošač je dužan poslati prije isteka roka za raskid ugovora.  
 5. Potrošač je dužan dokazati da je svoje pravo na jednostrani raskid ugovora ostvario u skladu s odredbama ovoga članka.

Učinak jednostranog raskida ugovora

 1. Iskoristi li potrošač svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, strane nisu dužne ispuniti svoje obveze iz ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija i ugovora sklopljenog na daljinu, odnosno u slučaju da je ponudu za sklapanje ugovora dao potrošač, strane nisu dužne sklopiti ugovor.
 2. U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama ovoga odsjeka.
 3. Potrošač nije dužan naknaditi nikakve troškove koji bi bili posljedica korištenja njegova prava na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. ovoga Zakona, osim onih predviđenih člankom 76. stavkom 2. i člankom 77. ovoga Zakona.

Obveze trgovca u slučaju jednostranog raskida ugovora

 1. Iskoristi li potrošač svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, trgovac (KMD Babić d.o.o.) se obvezuje, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 7 dana od dana kad je zaprimio obavijest o odluci potrošača da raskida ugovor sukladno članku 74. ovoga Zakona, vratiti potrošaču sve što je ovaj platio na temelju ugovora.
 2. Iznimno od stavka 1. ovoga članka, trgovac nije u obvezi izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat potrošačeva izričitog izbora vrste prijevoza koji je različit od najjeftinije vrste standardnog prijevoza koji je ponudio trgovac.
 3. Kod ugovora o kupoprodaji, trgovac (KMD Babić d.o.o.) se obvezuje izvršiti povrat plaćenog tek nakon što mu roba bude vraćena, odnosno, nakon što mu potrošač dostavi dokaz da je robu poslao natrag trgovcu. 
 4. Trgovac (KMD Babić d.o.o.)  se obvezuje izvršiti povrat plaćenoga iz stavka 1. ovoga članka služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio potrošač prilikom plaćanja osim ako potrošač izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da potrošač ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Obveze potrošača u slučaju jednostranog raskida ugovora

 1. Potrošač mora izvršiti povrat robe bez odgađanja a najkasnije u roku od 14 dana od kada je, sukladno članku 74. ovoga Zakona, obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor. 
 2. Smatra se da je potrošač izvršio svoju obvezu iz stavka 1. ovoga članka na vrijeme ako prije isteka roka iz stavka 1. ovoga članka pošalje robu ili je preda trgovcu, odnosno osobi koju je trgovac ovlastio da primi robu. 
 3. Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 051258423 ili se javi na info@kmdbabic.com kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe. 
 4. Ako je, kod ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija, roba u trenutku sklapanja ugovora bila dostavljena potrošaču u njegov dom, trgovac mora preuzeti robu na svoj trošak ako robu, zbog njezine prirode, nije moguće vratiti na uobičajeni način poštom. 
 5. Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Roba, odnosno proizvod ne smije  biti korišten ili oštećen treba biti u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun.  Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već će se izvršiti procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.
 6. Iznimno od stavka 5. ovoga članka, ako trgovac nije obavijestio potrošača o njegovu pravu na jednostrani raskid ugovora u skladu s člankom 57. točkom 8. ovoga Zakona, potrošač ne odgovara za umanjenje vrijednosti robe, bez obzira na uzrok umanjenja vrijednosti robe.
 7. U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun i jamstvo, ukoliko postoji) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi KMD Babić d.o.o., a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

Utjecaj jednostranog raskida ugovora na povezane ugovore

Ne dovodeći u pitanje odredbe članaka zakona kojim se uređuje potrošačko kreditiranje u dijelu koji se odnosi na povezane ugovore o kreditu, ako potrošač jednostrano raskine ugovor sukladno odredbama ovoga odsjeka, ujedno će se raskinuti bilo koji povezan ugovor, i to bez ikakvih troškova za potrošača, osim onih koji su predviđeni odredbama ovoga odsjeka.

Isključenje prava na jednostrani raskid ugovora

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako je:

 1. ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena
 2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
 3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču (protektirane gume)
 4. predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe
 5. potrošač posebno zahtijevao posjet trgovca radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je potrošač izrijekom zahtijevao, trgovac pruži i neke druge usluge, odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja, potrošač ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robom 
 • Vezani dokumenti
 • Kontakti
Gumi centar KMD Babić - Proizvodnja, uvoz, distribucija i maloprodaja pneumatika za osobna i gospodarska vozila, kamione, građevinske strojeve, te moto gume. Obnavljanje guma za teretna vozila po sistemu BANDAG.

Gumi centar KMD BabićProizvodnja, uvoz, distribucija i maloprodaja pneumatika za osobna i gospodarska vozila, kamione, građevinske strojeve, te moto gume. Obnavljanje guma za teretna vozila po sistemu BANDAG.

Pošaljite upit

Pronađite Bridgestone gumu za vaše vozilo Bridgestone Tyre Safety - sigurnost guma u tri jednostavna koraka Bridgestone gume za motocikle - MOTO program
 • Bridgestone
 • Michelin
 • Continental
 • Pirelli
 • BF Goodrich
 • Kormoran
 • Firestone
 • Dayton
 • First Stop
 • Bandag
 • Hifly
 • Federal
 • Novex
 • Kumho
Auto gume, kombi gume, gume za teretna vozila

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Poštovani kupci,

želimo vas obavijestiti da trenutno radimo na ažuriranju našeg webshopa. Tijekom ovog procesa, možete primijetiti neke manje funkcionalnosti ili nepravilnosti u prikazu informacija. Svjesni smo toga i radimo na tome da što prije riješimo sve poteškoće. Zahvaljujemo vam na strpljenju i razumijevanju.

U međuvremenu, za sve informacije o proizvodima i narudžbama možete kontaktirati našu korisničku podršku na info@kmdbabic.com ili 051 258 423.

Također želimo vas obavijestiti da smo u izradi novog webshopa koji će biti funkcionalniji i ponuditi vam bolje korisničko iskustvo, a koji će vam biti dostupan od 19.7.